Digitalizált nyár a vállalkozásod számára

2021.07.10

Fordítási szakértők a digitális világért

Mi mindannyian azt gondoltuk, hogy 2020 nyara az a nyár lesz, amikor a digitális aktivitás meghaladja az előző évek adatait, és habár ez az aktivitás jelentősen nőtt, ez az év azt ígéri, hogy még nagyobbá válhatunk.

Most, hogy közlekedhetünk az országok között, sok ember a nyaralását tervezi, utazásokat foglal, vagy megveszi azt, amire ezen a nyáron szüksége lesz... És ez az, ahol mi is szerepet kapunk! Az anyanyelvi fordítók megbízhatóságával biztosítjuk márkád számára a digitális nemzetközivé válást.

Fordítási szakértők a turizmus területén

Az elmúlt 2020-as évben sok turizmussal foglalkozó vállalat fáradozott azért, hogy továbbra is ugyanazokat a szabadidős szolgáltatásokat kínálja az ügyfeleinek biztonságosan és digitálisan. És arra is törekedett, hogy mindazt, ami már létezik, tökéletesítse.

Számtalan alkalmunk volt olyan ügyfelekkel együtt dolgozni, akik turisztikai szolgáltatásokat kínálnak. Így szemtanúi lettünk, ahogy a szakma digitális ökorendszerré változott, ami egyben intuitív és felhasználóbarát is.

A brossúrákból, az útikalauzokból és a nyomtatott étlapokból QR-kódok lettek, melyek a szolgáltatások többnyelvű megjelenítését tették lehetővé. A szabadtéri tevékenységek, például a túrázások vagy a vidéken tett látogatások, digitálisan mentett információkká váltak, és ezeket az anyanyelvi fordítók biztonságosan és egyszerűn közvetítették a turisták felé. Sok vállalat kihasználta a pillanatot az audio idegenvezetés minőségének javítására, és arra hogy új nyelveket kínáljon a látogatóinak.

A virtuális körutak kedvelt élménnyé váltak olyan helyek megismerésére, amelyeket egy későbbi időpontban aztán meg lehet majd látogatni vagy amelyek az akkori biztonsági intézkedések miatt nem voltak járhatók.

Olyan új, a kültéri szabályozásokhoz igazodó ötletek születtek, mint például strandhely foglaló appok és egyéb szolgáltatások, melyek a felhasználók kényelmét szolgálják. És ha te ezzel eddig még nem is foglalkoztál, akkor épp itt az ideje.

Mi garantáljuk neked az egyértelmű kommunikációt és a látogatók bizalmát a piaci kapcsolat első pillanatától kezdve. Ez a legjobb lehetőség arra, hogy nemzetközileg növeld a vállalatod látogatóinak számát és a forgalmát.

Az internetes szövegek fordítása kényes és precíz munkát jelent, ahol a márka arculata és a látogatók felhasználói élménye forog kockán - attól a pillanattól kezdve, amikor is a felhasználó kíváncsiságát felébresztetted, egészen az utolsó kattintásig, amivel megerősíti a vásárlást. Mi pontosan ismerjük az ilyen fajta projekteket.

Ugyanez érvényes az online katalógusok fordítására. Tudjuk, milyen fontos megőrizni a nyelv kontextusát és minőségét, melyet a potenciális ügyfél átfut. Gondoskodunk róla, hogy minden ügyfeled felhasználói tapasztalata az anyanyelvi bizalmon és megközelítésen alapuljon.

A legnagyobb forgalmú termékeidet így nemzetközi szinten kínálhatod. Fordíttasd le online katalógusodat, és gondoskodj arról, hogy a reklámkampányaid még eredményesebbek legyenek a közönség számára - kifinomult rendszerünknek köszönhetően, mint például az azonnali ajánlatunk, ami felméri a projekt nagyságát és kiszámítja az átadás idejét.

A legjobbat szeretnénk kihozni a márkádból és szeretnénk elkísérni a vállalatodat a fejlődés útján - a legjobb minőséggel és szolgáltatással.