Két év találkozása – visszatekintés 2021-re és az új év indítása

2021.12.27

Bevallom, nagyon örülünk, hogy elbúcsúzhatunk egy olyan időszaktól, amelyben nagyon nehéz volt örömet találni. Inkább határozottan a jövő felé tekintünk. Bár sok sikert is elkönyvelhettünk, a 2020-as számot mégiscsak olyan gyorsan el akartuk felejteni, amilyen gyorsan csak lehet. Újra akartuk kezdeni és mindent másképpen átélni, ahogy minden más ember is a többi kontinensen.

Talán nem egészen így történt.

Nálunk a Szallasz Fordítóirodánál tényleg sok jóról és szépről számolhatunk be a két év találkozásakor, és ezeket a pozitív gondolatokat szeretnénk megosztani Ügyfeleinkkel és Olvasóinkkal.

Kezdjük közvetlenül a Szallasz Fordítóiroda kapui előtt.

Gyakran halljuk azt az Ügyfeleinktől, hogy a gazdaság világszerte továbbra is, illetve megint az ellátási lánccal kapcsolatos problémáktól és a forráshiánytól szenved, és - ennyi őszinteségre szükség van - minden régióban, amelyekkel naponta szakmai kapcsolatban állunk, a társadalom szétválasztásáról és a munkahelyek iránti aggódásról van szó.

Akárhogy is nézzük, a természetének megfelelően minden ember az optimizmus vagy a pesszimizmus felé hajlik: mi azt érezzük, hogy a világon sokan fordulóponthoz érkeztek.

A 2021-es év? A Szallasz Fordítóiroda számára ugródeszka a jövő felé.

2021 kezdetén a Szallasz Fordítóiroda azt a világos döntést hozta meg, hogy - ezt a még bizonytalan időszakot - a rémálmok és a jövő között ugródeszkaként fogja használni - kitartóan és a lehető legjobban. Célkitűzésünk ezért az innovatív fejlődés lett!

Hiteles fordítások:

A Szallasz Fordítóiroda javítja a munkafolyamatait

Legyen szó házassági okiratokról, születési anyakönyvi kivonatról, bizonyítványokról, pályázati dokumentumokról... 2021-ben tovább nőtt a privát Ügyfelek hiteles fordítások iránti szükséglete. - hogy gyorsabban és egyszerűbben szolgálhassuk ki ezeket az igényeket, több folyamatot is optimalizáltunk!

A legújabb készülékekbe való befektetések hozzájárultak ahhoz, hogy a dokumentumok optikai minőségében újabb szintet érjünk el.

Ugyanígy optimalizáltuk a feldolgozási folyamatokat. Ez egy további plusz az Ügyfelek részére a hatékonyságot és a gyorsaságot illetően.

A megbízások kapcsolatmentes leadásán és átadásán is tudtunk javítani.

A blogunk:

Aktuális információk az Ügyfelek számára

Az utolsó hónapot arra használtuk ki, hogy aktualizáljuk a blogunkban szereplő cikkek tartalmát. Így az Ügyfelek és az Érdeklődők mindig aktuális adatokat és tényeket kapnak az olyan témakörökben, mint a költségek és a költségvetés, online fordítások vagy a szakmánkkal kapcsolatos szolgáltatások köre (pl. utószerkesztés vagy előszerkesztés), amelyek lehetővé teszik számukra, hogy pontosan tájékozódjanak és fordítási megbízásaikat gazdaságilag és időben is optimalizálhassák.

Számos sikeres projekt

Gazdasági sikerünk mércéje: a hűséges és az új Ügyfelek

Az elmúlt hónapokban is - amikor nem feltétlenül volt minden egyszerű - boldogok és hálásak voltunk, amikor megállapíthattuk, hogy régi Ügyfeleink viharos időkben is bíznak a közös munkánkban és a rugalmasságunkban. Ez megtisztelő számunkra, ezért itt és most szeretnénk köszönetet mondani nekik.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy egyszerre sikerült ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben egy fókuszált stratégián keresztül új megbízásokat és új projekteket véghezvinni, és fordításaink minőségével úgy meggyőzni az Érdeklődőket, hogy állandó Ügyfeleinkké váltak.

Új ötletek, új üzletágak, új weboldal:

Fordításokkal a jövő felé

Nem akartunk a babérjainkon ülni, így a 2021-es évet kompromisszumok nélkül arra használtuk, hogy új ajtókat nyissunk meg.

Megújult weboldalunk is egy kapocs: az élet szép dolgai és a nyelvek, a szó és a szöveg távoli világai között. - hát nem pont ezekre lenne különösen szükségünk? Más országokba repít bennünket utazás nélkül. Utat jelent más kultúrák, más élvezetek, más felfedezések és újrafelfedezések felé.

Kapocs a ma és a holnap közt

A Szallasz Fordítóiroda ezzel az éves visszatekintéssel messze nem csak köszönetet szeretne mondani Ügyfeleinek és Olvasóinak.

Reméljük, hogy azokkal a pozitív dolgainkkal, melyeket ebben a joggal különösnek tartott 2021-ben élhettünk át, és amelyeket - itt a két esztendő közti időszakban - nagyon szívesen megosztunk Veled, sikerült egy kicsit a jobb, közösen eltöltött napokra hangolnunk Téged.

Reméljük, hogy gondolataink által talán megajándékozhattunk a tegnap és a holnap közti új perspektívákkal, új inspirációkkal, új szemléletmóddal. Pontosan ugyanúgy fog kinézni a holnap is: itt leszünk Melletted rendíthetetlenül és segítünk kinyitni a nemzetközi üzletvilágba vezető ajtókat, amelyekről álmodsz, és segítünk, hogy belevághass valami újba külföldön egy új célcsoportnál és megvalósíthasd a szívedhez közelálló projekteket.

A Te Szallasz Fordítóirodád