Szalai László

"Személyes, egyedi és megbízható"

Így hoztam létre a szallasz német fordítást...

Egy gyerekkori jó barátom kért fel pár éve, hogy fordítsak le néhány dokumentumot, szerződést és adatlapot a cégüknek. Sürgős volt, így gyorsan elkészítettem. Leellenőriztette az osztrák ügyfeleivel és a visszajelzések kiválóak voltak. Ezután elkezdett keringeni bennem egy gondolat... 20 évig éltem Ausztriában, ott tanultam meg a szakmát, anyanyelvem a német és a magyar nyelv is, lehet, hogy ez másoknak a segítségére lehet?! Biztosan! Elkezdtem jobban és többet foglalkozni a fordítással, hirdetni magamat, és egyre csak gyűltek a pozitív visszajelzések, a referenciák és az új megkeresések. Így aztán megalapítottam a szallasz német fordítást. 

Az emberek, akiknek fordítok, elégedettek a munkámmal, ez pedig fontos nekem, hisz csak így tudom továbbra is szenvedéllyel folytatni a munkámat. Nem számít, hogy mennyire bonyolult a megbízásod, szembenézek a kihívással, és teljes elkötelezettséggel egy kiváló és precíz fordítást hozok létre.

Az utam során számtalan szakterületen végeztem fordításokat, de a sors valahogy úgy hozta, hogy a kedvenc műfajomban, a marketingszövegekben és a fogászati ágazatban van jelenleg a legtöbb megbízásom. Nemcsak az egyes szavak fordítása számít, a német nyelvnek egy kulturális környezete is van, amelyet figyelembe kell venni egy fordításnál. A szövegek írása és fordítása egy bizalmi kérdés, hiszen minden szó számít. Szavazz nekem bizalmat, és cserébe megkapod a legjobb eredményeket.

Nézd meg rövid bemutatkozó videóimat!

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?


NÉMET ANYANYELV


LEKTORÁLT FORDÍTÁS


SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK


REFERENCIÁK/PARTNEREK


MARKETINGORIENTÁLT


HIVATALOS/SZÁMLAKÉPES

(PECSÉT/ÁDÓMENTES)

Lépj velem kapcsolatba!