Vélemények

"Betartom, amit ígérek"

Szarvas Koppány

Ügyvezető/Corpus Communications

"Köszönjük a pontos és színvonalas munkát! Reméljük, a jövőben hamarosan ismét lesz alkalmunk az együttműködésre."

Sziklai Andrea 

Vállalkozó/Nail Bar

"Ich bin sehr zufrieden! Schnelle und präzise Arbeit. Höfflich, korrekte Einstellung. 5/5 von mir! Danke."

Neubauer Zsolt 

Vállalkozó/Relix Autóbérlés

"Precíz, pontos és a megbeszélt határidő előtt elkészült. Köszönöm!"

Braun Károly 

Ügyvezető/BBSZ Solutions

"A BBSZ Solutions ügyvezető igazgatójaként, csak ajánlani tudom. Gyors, precíz, minőségi munka mindig, mindenkor. Legyen szó vállalkozással kapcsolatos vagy privát fordításról. Egy ilyen partnerrel öröm a közös munka. Aki már próbálkozott sokfelé, sok mindenkivel, az az első munka után biztosan állíthatom tudni fogja, megérkezett. Sok sikert továbbra is!"

Gácsig János 

Ügyvezető/IGR Iroda Magyarország

"Kiváló munka!"

Bolla Georg 

Ügyvezető/Chrome Style 

"Gyors és korrekt ügyintézés! Egész biztosan dolgozunk még együtt a jövőben. Köszönjük."

Farkas Zsolt

Projektmenedzser/Farber Konyhák

"Pontos, gyors, nyelvtanilag hibátlan!"

Gál Imre

Vállalkozó/EPX Design

"Gyors és pontos fordítóiroda, korrekt áron, akár online is. Eddig 2 vállalkozásomat segítette munkájával. Csak ajánlani tudom!" 

Dancs Gábor 

Ügyvezető/Weinschulung

"A Weinschulung alapítójaként csak ajánlani tudom Lászlót. Gyors, megbízható, gördülékeny. Fordításai pedig pontosak. Köszönet mégegyszer. Nem utoljára fordultam hozzá."

Szabó Gábor 

Vállalkozó/Autopflege Pichler

"Köszönöm a gyors, pontos, minőségi munkát és a rugalmasságot!"

Armageddon Paintball Team

"Köszönjük a gyors és precíz munkát. Mindenkinek ajánljuk. Üdv: Armageddon Paintball Team Sopron!"

Zsólyomi Miklós 

Ügyvezető/Happy Baby Box

"Egy teljes webáruház fordításával bíztam meg Lászlót. Gyors, pontos munkát kaptam. Nagyon köszönöm, csak ajánlani tudom Őt."

Boros Imre

Vállalkozó

"Egy Facebook-hirdetés alapján találtam rá a SZALLASZ német fordítóirodára, segítőkészen, gyorsan és korrekt áron azonnal kaptam segítséget. Szeretném itt is megköszönni az együttműködését, csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Csóka Péter

Vállalkozó

"Tökéletes és gyors munka, köszönjük szépen!"

Varga Adrienn

Vállalkozó

"Többször igénybe vettem már a munkáját, mindig nagyon precízen, rövid határidővel, jó árakkal dolgozott. Első alkalommal számomra a "lehetetlent" teljesítette, rengeteget segített ezzel. Emberileg és szakmailag is tiszta szívből ajánlom!"

Vasas Gergő 

Vállalkozó/Sportwettenschule.com

"Profi fordítás, szép fogalmazásmód, korrekt ár. Köszönöm az eddigi munkáidat!"


Vécsi Márió véleménye: "Szalai Lászlóval egy hónapja kezdtem el együtt dolgozni, szakmai tevékenységem a környezetvédelemhez kapcsolódik. Mivel itt Innsbruckban felelős vezetőkkel, miniszterekkel és a kutatás-fejlesztés végett az egyetemen professzorokkal kell együttműködnöm, és az általam megfogalmazott gondolatoknál nemcsak a lényeget, hanem egy nagyon kifinomult fordítást kell elkészíteni, így az előző egy évben több fordítóval is kipróbáltam a közös munkát. De azoknak a fordításoknak a minősége elmaradt az ezen a szinten szükségestől. László első fordítását, ahogy a többi esetében is, megnézettem. Erre most egy Bécsben dolgozó, az ottani egyetemen német fordítói szakot végzett, és jelenleg is tolmácsként és szakfordítóként dolgozó személyt kértem fel. Ő az eredeti magyar szöveget és a fordítást összevetve a következőket írta: "A fordítás az eredeti szöveg tartalmát tükrözi. Nyelvtanilag is kifogástalan a megfogalmazás. Pontosan átültette a célnyelvre. Hű a kiinduló szöveghez. Tudományos szövegről van szó, ezért a fordítás sem könnyű olvasmány, de ez nem a fordítás minősége miatt van. Összességében azt mondhatom, hogy egy jó minőségű fordítás készült." Mindezek alapján örülök, hogy mostantól László személyében van egy olyan partnerem, aki nemcsak gyorsan és kedvező áron, hanem a leírt minőségben készíti el a fordítást."


Németország egyik legnagyobb fordítóirodája
Németország egyik legnagyobb fordítóirodája

Google értékelés
Google értékelés

Lépj velem kapcsolatba!