Szolgáltatások

"Minden, ami német"

WEBOLDALFORDÍTÁS

Kulcsszavak és a SEO írott, valamint íratlan szabályai szerint optimalizált fordítás, hogy meg is találjanak! A német fordítás még sosem volt ilyen hatékony.

MARKETINGFORDÍTÁS

Hatásos közösségi média szövegek, szórólapok, katalógusok, egyéb reklámanyagok. Röviden: minden, ami szöveg. Hogy az németül is ütős legyen!

EGYÉB FORDÍTÁS

Mi tartozik ide? Gyakorlatilag minden, amit el tudsz képzelni, de az is, amit nem. Használati utasítás, kézikönyv, önéletrajz, GDPR-dokumentáció, olvasókönyv, bizonyítvány, hivatalos okmányok, orvosi papír, szerződés, adatlap stb. 

HITELES FORDÍTÁS

Díjmentes hitelesítéssel.

ANGOL FORDÍTÁS

Angol fordítás elérhető áron.

Érdeklődj a részletekért.

AI-TARTALOM ELLENŐRZÉSE ÉS OPTIMALIZÁLÁSA

AI szövegek, mintha profi szövegíró írta volna. Tapasztalt, profi szövegíróink életet lehelnek az AI-tartalmaidba. Mi biztosítjuk a ChatGPT és társai kirakós játék hiányzó darabját: az emberi elmét.

Kattints a részletekért!

GÉPI FORDÍTÁS, UTÓSZERKESZTÉS  

A gépi fordítás utószerkesztése során javítható és pontosítható a gép által végzett fordítás, hogy a szöveg precízebb és érthetőbb legyen. 

Kattints a részletekért!

LEKTORÁLÁS

A német szöveg vagy fordítás ellenőrzése terminológia, stílus és helyesírás szerint. Ha bizonytalan vagy abban, hogy a kész anyagban minden helyes, akkor ez a szolgáltatás neked való. Keress meg, mert a javításra egyéni árajánlatot kapsz.

VIRTUÁLIS ASSZISZTENCIA

Telefonos egyeztetés, levelezés, segítségnyújtás üzleti ügyekben, hatóságokkal vagy hivatalokkal való együttműködésben, illetve minden más irodai munkában. Mert a német ügyintézés semmivel sem egyszerűbb a magyarnál. 

Kattints a részletekért!

ÜGYFÉLSZERZÉS

Nyerj új ügyfeleket! Nyiss a német piac felé, ha még nem tetted, vagy tedd azt hatékonyabbá. Ahhoz, hogy ezt jól csináld: stabil nyelvtudás, megfelelő kommunikáció, naprakész üzleti, piaci tudás kell. Éppen ezért bízd rám!

SZÖVEGÍRÁS

Nemcsak fordítok, egyedi szöveget is írok. Bármilyen szöveggel megbízhatsz - ha szeretnéd, a SEO szerint optimalizáltat kapsz. Mivel az anyanyelvi szövegírás a profilom, ezért a végeredmény a német ügyfeleid számára is hibátlan lesz. Mivel kereshetsz meg? Többek között bloggal, poszttal, reklámanyaggal, hírlevéllel.

TELJES ARCULAT

Partnereimmel startupoknak, induló, illetve meglévő kkv-éknak teljes, piacképes megjelenést varázsolunk a német piacra. Logó, névjegykártya, weboldal, közösségimédia-jelenlét, marketing, reklámanyag, infografika elkészítése, fotózás, fordítás és még sorolhatnám. Amire szükséged van. Komplex csomag, amivel ha megbízol, mindent egy kézben tudhatsz, nem kell a különböző területekkel külön foglalkoznod.


KKV, startup német csomag

Itt a megoldás kkv-ék és startupok számára. Sikeresen elindítjuk a vállalkozásodat.

Elindítanád önálló vállalkozásodat vagy újítanál?

Az első benyomás számít! Ahhoz, hogy fiatal kkv-éként vagy startupként a német nyelvű ügyfeleknél is érvényesülni tudj: a professzionális és meggyőző megjelenés különösen fontos.

Egy jó ötletnél többre van szükséged, hogy önálló vállalkozóként sikeres legyél. Partnereimmel együtt vonzó szolgáltatásokkal, értékes szaktudással és hasznos eszközökkel támogatjuk a leendő és meglévő vállalkozásokat, vállalkozókat is.

Minden szükséges tevékenységet biztosítunk ahhoz, hogy céged megjelenése professzionális legyen. Kombinált ajánlataink teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Vállaljuk a brand logójának, üzleti kiadványainak megtervezését, nyomtatását, a vállalati weboldal létrehozását, textilnyomtatást, fordítást, ügyintézést német nyelven, valamint minden marketing - és arculattervezéshez szükséges feladatot. Mindezt egyénre szabva, teljes elkötelezettséggel. Mi a német fordítás ára? Keress fel, mondd el a feladatot, kérj egyedi árajánlatot!

Hozd magad Cég-egyenesbe! 

Lépj velem kapcsolatba!