Szolgáltatások

"Minden, ami német"

WEBOLDALFORDÍTÁS

Kulcsszavak és a SEO írott, valamint íratlan szabályai szerint optimalizált fordítás, hogy meg is találjanak! A német fordítás még sosem volt ilyen hatékony. 

MARKETINGFORDÍTÁS

Hatásos közösségi médiaszövegek, szórólapok, katalógusok, egyéb reklámanyagok. Röviden: minden, ami szöveg. Hogy az németül is ütős legyen! 

EGYÉB FORDÍTÁS

Mi tartozik ide? Gyakorlatilag minden, amit el tudsz képzelni, de az is, amit nem. Használati utasítás, kézikönyv, önéletrajz, GDPR-dokumentáció, olvasókönyv, bizonyítvány, hivatalos okmányok, orvosi papír, szerződés, adatlap.

LEKTORÁLÁS

A német szöveg vagy fordítás ellenőrzése terminológia, stílus és helyesírás szerint. Ha bizonytalan vagy abban, hogy a kész anyagban minden helyes, akkor ez a szolgáltatás neked való. Keress meg, mert a javításra egyéni árajánlatot kapsz.

ADMINISZTRÁCIÓ

Telefonos egyeztetés, levelezés, segítségnyújtás üzleti ügyekben, hatóságokkal vagy hivatalokkal való együttműködésben, illetve minden más irodai munkában. Mert a német ügyintézés semmivel sem egyszerűbb a magyarnál.

ÜGYFÉLSZERZÉS

Nyerj új ügyfeleket! Nyiss a német piac felé, ha még nem tetted, vagy tedd azt hatékonyabbá. Ahhoz, hogy ezt jól csináld, stabil nyelvtudás, megfelelő kommunikáció, naprakész üzleti, piaci tudás kell. Éppen ezért bízd rám.

SZÖVEGÍRÁS

Nemcsak fordítok, egyedi szöveget is írok. Bármilyen szöveggel megbízhatsz - ha szeretnéd, a SEO szerint optimalizáltat kapsz. Mivel anyanyelvi német szövegírás a profilom, ezért a végeredmény a német ügyfeleid számára is hibátlan lesz. Mivel kereshetsz meg? Többek között bloggal, poszttal, reklámanyaggal, hírlevéllel. 

TRANSCRIPTION

A szallasz német fordítás hiánypótló szolgáltatása, a fordítói piacon ritka lehetőség. Audio- és videofájlokat írok át digitálisan, illetve fordítom le azokat. 

TELJES ARCULAT

Partnereimmel startupoknak, induló, illetve meglévő kkv-knak teljes, piacképes megjelenést varázsolunk a német piacra. Logó, névjegykártya, weboldal, közösségimédia-jelenlét, marketing, reklámanyag, infografika elkészítése, fotózás, fordítás, és még sorolhatnám. Amire szükséged van. Komplex csomag, amivel ha megbízol, mindent egy kézben tudhatsz, nem kell a különböző területekkel külön foglalkoznod.

KKV, startup német csomag

Itt a megoldás kkv-k és startupok számára. Sikeresen elindítjuk a vállalatodat.

Elindítanád önálló vállalkozásodat, vagy újítanál?

Az első benyomás számít! Ahhoz, hogy fiatal kkv-ként vagy startupként a német nyelvű ügyfeleknél is érvényesülj, a professzionális és meggyőző megjelenés különösen fontos.

Egy jó ötletnél többre van szükséged, hogy önálló vállalkozóként sikeres legyél. Partnereimmel együtt vonzó szolgáltatásokkal, értékes szaktudással és hasznos eszközökkel támogatjuk a leendő és meglévő vállalkozásokat.

Minden szükséges tevékenységet biztosítunk ahhoz, hogy céged megjelenése professzionális legyen. Kombinált ajánlataink teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Vállaljuk a brand logójának, üzleti kiadványainak megtervezését, nyomtatását, a vállalati weboldal létrehozását, textilnyomtatást, fordítást, ügyintézést német nyelven, valamint minden marketing- és arculattervezéshez szükséges feladatot. Mindezt egyénre szabva, teljes elkötelezettséggel. Mi a német fordítás ára? Keress fel, mondd el a feladatot, kérj egyedi árajánlatot!

Hozd magad Cég-egyenesbe! 


Lépj velem kapcsolatba!