Szolgáltatások

"Minden, ami német"

WEBOLDALFORDÍTÁS

Kulcsszavak és SEO szerint optimalizált fordítás, hogy meg is találjanak! 

MARKETINGFORDÍTÁS

Közösségi médiaszövegek, szórólap, katalógusok, egyéb reklámanyagok. Hogy az németül is ütős legyen! 

EGYÉB FORDÍTÁS

Használati utasítás, kézikönyv, önéletrajz, GDPR dokumentáció, olvasókönyv, bizonyítvány, okmány, orvosi papír, szerződés, adatlap.

LEKTORÁLÁS

A német szöveg vagy fordítás ellenőrzése, terminológia, stílus és helyesírás szerint, teljesen díjmentesen. Ha nem vagy biztos abban, hogy a jelenlegi anyagod helyesen van megfogalmazva. A javításra egyéni árajánlatot kapsz.

ADMINISZTRÁCIÓ

Telefonos egyeztetés, levelezés, segítségnyújtás üzleti ügyekben, hatóságokkal vagy hivatalokkal való együttműködésben, illetve minden más irodai munkában.

ÜGYFÉLSZERZÉS

Nyerj új ügyfeleket. Nyiss a német piac felé, ha még nem tetted, vagy tedd azt hatékonyabbá. 

SZÖVEGÍRÁS

SEO szerint optimalizált, anyanyelvi német szövegírás, hogy az az ügyfeleid számára is érthető legyen (blog, bejegyzés, reklámanyag stb.).

TRANSCRIPTION

Audio-/videofájlok digitális átírása és fordítása.

TELJES ARCULAT

Partnereimmel Startupoknak, induló, illetve meglévő KKV-knak teljes, piacképes megjelenést varázsolunk a német piacra. Logó, névjegykártya, weboldal, közösségi média jelenlét, marketing, reklámanyag, infografika elkészítése, fotózás, fordítás stb. Minden, amire szükséged van.  


KKV, Startup német csomag

Itt a megoldás KKV-k és Startupok számára. Sikeresen elindítjuk a vállalatodat.

Elindítanád önálló vállalkozásodat vagy újítanál?

Az első benyomás számít! Ahhoz, hogy egy fiatal KKV-ként vagy Startupként a német nyelvű ügyfeleknél is érvényesülj, a professzionális és meggyőző megjelenés különösen fontos.

Egy jó ötletnél többre van szükséged, hogy önálló vállalkozóként sikeres legyél. Különböző partnereimmel együtt, vonzó szolgáltatásokkal, értékes szaktudással és hasznos eszközökkel támogatjuk a leendő és meglévő vállalkozásokat.

Minden szükséges tevékenységet biztosítunk ahhoz, hogy vállalkozásod megjelenése professzionális legyen. Kombinált ajánlataink teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Vállaljuk céged logójának vagy az üzleti kiadványoknak a megtervezését, nyomtatását, a vállalati weboldal létrehozását, textilnyomtatást, fordítást, bizonyos ügyek intézését német nyelven, valamint minden marketing- és arculattervezéshez szükséges feladatot. Mindezt egyénre szabva és teljes elkötelezettséggel.

Hozd magad Cég-egyenesbe! 


Lépj velem kapcsolatba!