Magas minőségű fordítások

2022.09.16

A szakszerű fordításoknál nem csak a forrásszöveg szóról szóra történő célnyelvi átültetése számít. A kiváló nyelvtudás mellett mindkét munkanyelvben az iparági és kulturális ismeretek is elengedhetetlenek a kifogástalan fordításhoz. Ezért fordítóirodánk kizárólag olyan fordítókkal dolgozik, akik rendelkeznek a szükséges szaktudással és tapasztalattal ahhoz, hogy Ügyfeleink dokumentumait hibátlanul lefordítsák, legyen szó akár az orvostudomány, a technológia, a gépészet, a jog vagy a marketing területéről.

Marketing- és reklámfordítások

Ezeknél a feladatoknál rendkívül fontos, hogy a fordítás során figyelembe vegyük az alapvető kulturális szempontokat. A szó szerinti fordítás önmagában kevés. A másik a marketingfordítás, amely értelmesen és kifinomultan közvetíti a tartalmat, hogy ezek a szövegek az Ügyfeleink elvárásainak megfelelően szólítsák meg a célcsoportot.

Műszaki és gépészet

A fordítóirodánk piacra lépése óta eltelt években folyamatosan fejlesztettük széleskörű gyakorlati tudásunkat és tapasztalatainkat a műszaki és gépészeti szakterületeken. Fordítóink szakértelme, racionalizált folyamataink és szigorú minőségbiztosítási intézkedéseink garantálják, hogy Ügyfeleink nyugodt lelkiismerettel bízhatják meg fordítóirodánkat szakszerű műszaki fordításokkal is.

Egészségügyi fordítások

Az egészségügyi terminológia megértése és a fordítóirodánk által az évek során számos orvosi megbízás során szerzett tapasztalat biztosítja, hogy ezen a területen olyan fordításokat készítünk, amelyek megfelelnek Ügyfeleink elvárásainak.

Jogi fordítások

Ahol minden szó, minden vessző számít, ott mi vagyunk a kompetens szolgáltató. Fordítóirodánk igény esetén hitelesített jogi fordításokat is kínál, amelyeket a német nyelvterületen hivatalosan is elismernek.

Tapasztalt fordítókból álló csapatunk, fordítóirodánk rendelkezésére álló kiterjedt terminológiai adatbázisok és a minőségi munka iránti elkötelezettségünk kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy gyakorlatilag minden szakterületen magas színvonalú szakmai fordításokat készítsünk.